Muffinsambitioner
Vi har sjuka mängder hjortronsylt i frysen. Ger bort massor och äter våfflor alldeles för många gånger i månaden. Det tar aldrig slut! Tycker helt enkelt lite mer om att plocka hjortronen än att äta upp dem.
Därför har jag gjort hjortronmuffins! Googlade Leilas grundrecept för muffins, uteslöt citron och smaksatte med hjortron istället. Resultatet? Lågt, kompakt, färglöst och ganska oaptitligt.
Därför har jag gjort hjortronmuffins! Googlade Leilas grundrecept för muffins, uteslöt citron och smaksatte med hjortron istället. Resultatet? Lågt, kompakt, färglöst och ganska oaptitligt.
Om (om) jag bakar dem igen kommer jag att vidta följande åtgärder: Ugn 200 grader istället för receptets 175, fastformar i teflon istället för pappersformar, mindre mjöl och mer smör.
Hur gör ni för att få dem perfekta?
//Helene
Kommentarer
Erica
Hjortronen kanske innehåller vatten än citron och det blev för mycket vätska i receptet...?? Kan bli så då....lr för mycke mjöl..
Anonym
Mer vatten *
Trackback