En glimt av Holland

Fick sovmorgon idag. Att träffa kollegorna är tydligen tufft för denna föräldralediga mamma som vaknade 10 (!!). Tonårssfasoner. 

Efter lunch hämtade vi nycklarna till fikastället vi ska vara på efter dopet på lördag. Sedan åkte vi direkt hem till en vän och fd kollega. 

Där fick vi träffa en så söt tjej på 5 veckor. Hade köpt med mig en sommarfilt från Newbie. Komihåg att vi använde oss av mycket filtar till Casper. Dock var det ju januari och -20 grader men denna sommarfilt kommer bli toppen att mysa med i babynestet, vagnen eller varför inte på gräsmattan? 

Då vår vän är från Holland så bjöds det på detta: 


Tydligen en tradition i Holland att bjuda på detta bröd (typ lite som en skorpa), smör och "strössel" (smakade lakrits) när ett barn kommit till världen. Beroende på vilket kön bäbisen har bestäms färgen på strösslet. Rosa när det blev en tjej i det här fallet.

Fick även prova att hålla, kändes som nyss Casper var så liten men ändå så långt ifrån. Casper såg ut som en jättebäbis idag. Mycket händer mellan 5 veckor och 5,5 månader! Om vi blev sugna på en till? Svar nej, just nu är vi såååååå nöjda med Casper.

Har hunnit packa lite till, fått iväg viktig post och kört ett träningspass. Nu väntar sängen. Ännu en fullspäckad dag imorgon ...

Heléne: det ser fantastiskt ut på bilderna. Beundrar dig ett du redan badat, brrrrr!!!! (Jag är en badkruka). Längtar oxå efter en lugn kopp kaffe på altanen... Hemma hos oss i det gula parhuset ... Snart snart!!! Men först dop :) 

//Em 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

froknarnafalun.blogg.se

Emelie och Helene, bloggar om det mesta!

RSS 2.0