Rabarber och repor

Idag var vi och hälsade på två kollegor och vänner som nyligen köpt hus. Var jättekul att komma hit och spana in deras place. De har även en dotter i Caspers ålder så det är perfekt. Casper fick låna deras dotters gåstol. Så gullig men han har för korta ben än så länge. Bjöds på jättegott fika, rabarberpaj. 

Vi skulle också köpa deras flyttkartonger. När A ska köra fram bilen tar han på ngt sätt ut svängen lite för mycket. Grannen deras blev en brevlåda fattigare (eller nja, sned och repig) och bilen två repor rikare. 

Skönt att deras granne var hemma och vi ordnar såklart med ersättning. Men ändå! Så onödigt men tja, bilen ska ändå in och kollas (pga det som hände påvägen ner till dopet) så de får fixa reporna direkt oxå. Det hade kunnat vara så mycket värre faktiskt.
Sedan hade hela situationen en hel del roliga inslag som tur var. Så i framtiden när vi ska hälsa på får vi parkera längre ner på gatan och gå sista biten ;) 
Flyttkartonger fick vi iallafall med oss. Så nu var det bara att börja packa. Tog tag i saken och beställde flyttstädning idag också, så skönt att slippa det momentet. 

På eftermiddagen blev det en promenad, och träning för mig. Snart dags för sängen. Casper som brukar vara en liten sjusovare bestämde sig för att vilja kliva upp lite efter 7 imorse. Imorgon har jag dock blivit lovad sovmorgon :) 

Ser härligt ut med frukost på altanen. Längtar ... Och påminner mig om att vi lär köpa ett parasoll. 


Bild från Google.  Jag idag när grannen till vännerna blev en brevlåda fattigare. 

//Em 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

froknarnafalun.blogg.se

Emelie och Helene, bloggar om det mesta!

RSS 2.0