Att rivstarta veckan

Igår passade vi på att rivstarta veckan med premiär på krypklubben. Krypklubben är på öppna förskolan för barn mellan 6-18 månader. Eftersom C nu kryper stadigt så var det dags att avancera. Blev en riktigt bra premiär med massa mammor och barn från vår föräldragrupp. C var så duktig! Vi var trötta och glada båda två när vi åkte därifrån.
Sedan blev det stan och fixa lite ärenden för att avsluta med ett pass på Friskis. Kände mig såhär efter den här måndagen:

C har även börjat ställa sig på knä mot saker för att ta tag och villades sig upp. Antar att det är början till att stå?! (!!). Utvecklingen har tagit sådan fart igen.

Idag har vi haft besök av kusin Johanna. Lunch och promenad stod på besöket. Hon hade även en present med sig från hennes resa till Barcelona. Åhhhhh älskar den staden. Ser nu hur jag och Helene tar en lång weekend dit och bor på ett flådigt hotell vid stranden...vi fyller ju 30 nästa år så ;)

Plus dessa dagar:
Vädret - sensommar!
Krypklubben - en hit
Besök - vi älskar det
Familjen - dem bästa
Utveckling på C - wow!
Vi har fantastiska grannar som tipsar förskola (de är själva lärare) - toppen tills det är dags
Att ha uteplats - underbart dessa dagar
Alla härliga mammor och kids från föräldragruppen - tacksam att fått lära känna er.

Minus:
Gräsklipparen har dött - längsta gräsmattan i Falun?
Tyson är sjukt dålig på att vara själv hemma nu - blir ju så när vin är hemma med honom i princip hela tiden. Dags att öva upp sen igen. Inte hans fel utan vårt såklart. Men vi får öva om ...

//Em



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

froknarnafalun.blogg.se

Emelie och Helene, bloggar om det mesta!

RSS 2.0