Nya tider

Sedan mitt senaste inlägg här på bloggen har vi berikats av en liten son i familjen. Det är naturligtvis fantastiskt. Nu är jag inne på min tredje dag som föräldraledig utan uppbackning av M. Dagen har vi ägnat åt att åka in till stan för att fika och uträtta ärenden. Efteråt hängde vi i solen i Kungsan. 


Solade nosen i Kungsan


Ökad komfort för Snuffis

Fikade på Mood


//Helene

#mysigahöst

Har gått och blivit kär i hösten. Så vackra färger, underbar luft och på kvällen får man tända ljus. 


Dagarna springer iväg och massa roliga saker har stått på schemat. Har bland annat hunnit fira min fina kompis Erica på födelsedagen med gofika hos oss :) 

//Em 

#samos

Tillbaka i vardagen igen efter en underbar semestervecka på Samos. 
Vi bodde på Proteas Blu Resort vilket jag starkt kan rekommendera. Öns bästa resort vilket verkligen märktes. Åker gärna hit igen. Nu väntar dock en annan resa av ett annat slag för oss :) 

//Em 

#enlitenledigdag

Igår var min enda lediga dag den här veckan. Tur att de kommer flera kommande vecka :) sovmorgon, ärenden att uträtta på stan, lunch på stan, långpromenad, och finbesök. Inte helt fel att hinna med trots allt.

Nu väntar jobbhelg innan resväskorna packas för varmare breddgrader :) 


Lite av sysselsättningen igår. Föräldrarguiden och nya produkter (älskar allihopa) från Glossybox. 

//Em 

Ingefärste och nya Millennium

Har inget vidare tempo i mitt bloggande, det får vara så ibland! Nulägesstatus är i alla fall förkyld och understimulerad så jag har ordnat alvedon, ingefärste och så denna heta: 
Eller, den låg inslagen i ett paket på min kudde igår kväll vilket var både träffsäkert och gulligt. Det var många år sedan jag läste de första i serien så känner mig ringrostig ifråga om att bedöma skillnader i Larssons och Lagercrantz' författarskap men tänker att det är lika bra, är de stilmässigt någorlunda lika kommer jag nog inte att störa mig på att det är olika författare. Efter 150 sidor känns denna dock lovande, lika tät som Larssons första böcker. Planer i övrigt idag består av en sväng till Huvudsta om någon timme och därefter ska Märten träffa kompisar i hundgården.//Helene

froknarnafalun.blogg.se

Emelie och Helene, bloggar om det mesta!

RSS 2.0