Flyttat till en lugnare plats?

Ihelgen som varit har vi varit på besök hos my BFF och bloggkollega <3 Extra roligt var att vi skulle till deras nya hus för första gången. Det var verkligen idylliskt när vi kom fram. Solen sken, det gulliga huset såg så inbjudande ut och vi möttes av rabarberpaj och massa kramar. Som Helene sa "vi har flyttat ut till lugnet".

Eftermiddagen gick mest åt att spana in huset och omgivningen.

De små liven sussade sött. Framåt kvällen drog dock cirkusen igång. Deras hund fick en fästing och ingen ville ha med det lilla livet att göra. Med ett par plasthandskar lyckades dock jag få bort den och blev lovad glass (Tyson hade oxå haft en fästing i helgen uhhhhhhh). Sedan sprang det lilla livet under deras stora soldäck och blev kvar därunder lite oroväckande länge.

Bryta upp däcket eller krypa under själv? Dock kom det lilla livet fram. Helt plötsligt kom ett lågt flygande plan över huset, lördagens åska ska vi inte tala om, katt-fighten eller vad sjutton var alla 4H djuren? Eller allas humör under monopolet ;)

Vet inte riktigt om de flyttat till lugnet? Tyckte det hände saker jämt. Väldigt rolig helg som bjudit på många skratt och mycket händelser.

Borta bra men hemma är bäst. Hämtat hem Tyson oxå och alla i familjen verkar nöjda med att vara hemma. Nästa vecka är ganska oplanerad vilket känns skönt.

Natti natti och tack för allt Familjen Spets!

Värmde extra i gudmors hjärta att T är så glad i gudmor <3 men det är så ömsesidigt!

//Em



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

froknarnafalun.blogg.se

Emelie och Helene, bloggar om det mesta!

RSS 2.0