Dag 2 i Barcelona, Forza Barca!

Dag 2 i Barcelona. Vaknade och gick upp för att äta hotellfrukost. Den var riktigt bra :) efter den var det dags för spat. Helt ok spa, spenderade någon timme där. Morgonen spenderades också med att kolla på galna fotbollssupportrar som härjade runt i en park nedanför hotellet, Forza Barca! 




Sedan gjorde vi oss iordning och drog till ett av Barcelonas största och nyaste shoppingcenter. Herregud vilken bra shopping!!! Både jag och Spets flippade, så ja, det blev en hel del shoppande. Avslutade det hela med att gå till havet som låg nära shoppingcentret och tog en kaffe.


Inga problem med kommunikationen, se bara så bra de uppfattade våra namn ...

Efter lite vila på hotellet tog vi oss till ett riktigt smultronställe i Barca och käkade tapas och drack sangria, det bästa vi ätit såhär långt! 


Sangria, det vi lever på i dryckesväg ;) 


Världens godaste tapas och sangria vi någonsin ätit!


Skål från Barcelona! 


Barcelona by night!

Dags att sussa snart,imorgon ska vi leka turister på riktigt :) och shoppa lite till...äta mer tapas och dricka mer sangria, love this life! 


Heléne är btw skyldig mig ett par nya skor. Hann äga dessa i ett fåtal timmar innan Spetsan försvann in i Sangria dimman och spillde lite ... Hihi! 

//Em, och Helene hälsar! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

froknarnafalun.blogg.se

Emelie och Helene, bloggar om det mesta!

RSS 2.0