Ny mobil

Hej och Hallå! Första blogginlägget från min nya mobil. Igår sa nämligen min iphone upp sig. Som tur är hade mamma precis bytt mobil så fick ta hennes Samsung. Lite ovant men jag gillar det. Idag har jag fått sovmorgon och varit och lunchtränat. Gårdagen var lite smått kaos då mobilen krånglade. Caspers faster skulle komma hit. Vilket var grymt trevligt . Vi blev bortskämda med presenter. Jag och A fick en rosenbuske (!!!) som jag ska plantera i helgen. Tyson fick godis och Casper en leksak från Brio. Bjöd på äppelpaj med äpplen från grannen.

När A kom hem åkte jag först och hämtade ut ett paket med mina nya träningsbyxor i. Sedan storhandla och sist till mamma och byta mobil. Vilken kväll! Puh!

Den här kvällen hoppas jag blir lugnare ;)

Vilken helg kommer du hit Spets? Vill träffas!!! Dock så ses vi ju snart min bff och jag ; )

Lite hårinspo på Bianca Ingrosso. Dog sååååååå snyggt!!

Vill ha!!!!

//Em

Att gå ett maraton

Morgnarna är dimmiga och luften hög och frisk när jag går till jobbet vid sjusnåret. Promenaden till busshållplatsen är en härlig start på dagen. Den här veckan börjar bra med träning både måndag och tisdag och på kvällarna tar vi långpromenader. Läser att Emelie yogar på med Adrienne, heja heja!! För mig funkade yogan inte alls, tror det var mycket runtomkring i tillvaron som stal fokus när jag inledde yogaträningen, jag la den på hyllan efter ett tag. Men det kändes att det var nyttigt! Vad är målet just nu då? Att gå ett maraton! Om ett par helger packar jag med mig träningsskorna till Falun och promenerar runt Runn med pappa, en sträcka som kanske till och med är mer än fyra mil. Compeed, ett par skor att byta med och rätt inställning borde ta oss runt med humör och hälsa i behåll. Bloggrapport utlovas.

När jag kom hem stod maten på bordet, M hade stekt flundror med potatis, brynt smör och dillsås. Väldigt lyxigt och uppskattat. Han och T har varit inne på M:s jobb idag. T levde tydligen upp och satt i chefens knä och myste. Det är kul att jobba men jag kan sakna att hitta på saker med T på dagarna.

//Helene

Hösten är här

Dagarna försvinner verkligen nu, hösten är här och vi har saker för oss mest hela tiden. I söndags åkte jag och tränade ett lunchpass. Efteråt blev det en sväng på CO för att köpa sandpapper och sedan köpte jag mig faktiskt ett nytt halsband. Ska visa er sen.
Igår var vi på babyklubben på öppnis. Fullt ös men så trevligt. Casper finner sig så bra bland alla barn (även om han vill mysa hos mamma ibland). Tyson skötte sig exemplariskt hemma under tiden (han var ensam). Det kändes så skönt att öppna dörren och höra hur han hoppade ner från soffan = ingen stressad hund.
En riktigt bra start på veckan! Här hemma gör jag mig redo för ett lunchpass innan pappan i familjen ska åka och jobba kväll.

Plus:
Öppna förskolan
Älskar mitt nya halsband
Lunchträning

Minus:
Hårångesten är kvar --> nu tror jag att jag vill ha det kvar
Tandläkarångest

Hårinspo från StylebyElins instagram. Älskar färgen! Höstigt vackert :)

//Em

Kalaslördag

Dagarna rullar på. I torsdags hade vi mormorsdag. Vi går igenom ett nybygge och C älskar det. Han vill sitta i vagnen och kolla in alla lastbilar och grävmaskiner i evigheter. Fredag när A ska ha ledig helg känns alltid toppen. Jag och A kunde äta hämtmat ifred då C somnade tidigt. Jag tog även tag i saker och ting och bokade klipptid. Nu ska kråkboet fixas. Något annat som oxå bokats är årets BFF resa. Längtar ihjäl mig redan :)
Idag har vi varit hos C's ena faster på kalas. Det serverades smörgåstårta, så gott. Saken gjorde det inte sämre att vi åt kräftor nu på kvällen. Smakens!

Casper spanar in grävmaskiner.

Ser sjukt mysigt ut med brasan Helene :) kan sakna det i vårt hem. Hösten är här i Falun nu. Dock sägs det bli finväder imorgon så det hoppas vi på :)

//Em

Vi har inlett eldningssäsongen

Här njuter vi av en lång härlig lördagsmorgon. T och M leker inne på T:s rum och jag dricker kaffe framför en brasa i väntan på att tvättmaskinen ska bli klar. Behovet av att tvätta är stort, träningskläder, T:s kläder, jeans, handdukar... Det prioriteras helt enkelt bort i veckorna men på helgerna är det riktigt härligt att tvätta. Idag kan jag nog hänga ut tvätten. Måste säga att vår braskamin är toppen. Premiäreldning idag då det faktiskt var lite kyligt inne när vi vaknade imorse och det funkar fint. Syretillförsel sker från marken tror jag och det är precis så att elden håller sig vid liv när vi nyss tänt men att öppna askluckan någon minut ger bra fyr som står sig länge. Hög mysfaktor!

Någon vill komma in i värmen...

//Helene

Lunchträning

Idag tog jag mig iväg och körde lunchträning. Blev ett skivstångspass som även är Babytillåtet (ska ev ta med mig Casper dit sen). Det var grymt kul. Kommer absolut köra mer skivstång framöver. Är ju svag i armarna sedan skador från förr. Får se hur de mår imorgon.
Har även hunnit med en långpromenad med småkillarna. A jobbar kväll. Har intagit lite te och kollat idol.

Plus:
Skivstången
Promenad i höstväder
Älskar hösten - det har blivit min favoritårstid
Mysig lång stund med C och massa barnböcker i soffan
Ska ge mig in på lite nya recept nästa vecka.
Att Friskis har babytillåtna pass.

Minus:
Vi måste köpa fler lampor hem hit. Med hösten kommer mörkret och jag blir lite fjollig
Håret - nu ska jag boka frisörtid. Klippa eller spara? Gahhhh!!

Lite inspo från Blondinbellas instagram. Hon är så snygg i håret ...

//Em

Vinnare

En tisdag som varit lugn och mysig. Lilleman tog sovmorgon till 9 (halleljuaaaaa!!!!) så vi fick en frukost ihop hela familjen. Styrde lite på förmiddagen då det är så att jag vunnit ett pris. En grupp sminkkurs :) skrev en nominering och taggade två mammor jag hängt en hel del med från vår föräldragrupp och jag vann! Så nu planeras en helkväll bara vi tre småbarnsmammor. Ska bli så kul. Älskar ju smink och lär mig gärna allt. Haha!
Vi har även fått besök av mamma/mormor som kom förbi på en kopp kaffe. Mysigt!
Sitter med en kopp kaffe nu och inväntar att A kommer hem från jobbet så småningom.

Visst ser det mysigt ut? Tagit bilden från Makeupstores Facebook sida.

Dagens plus:
Sovmorgon
Familjefrukost
Hittade en borttappad toffla till C som han slängde ut från vagnen sist vi var på promme. Ngn snäll människa hade lagt upp den på en stenmur. Tack!
Mamma/mormor besök
C kan nu ta sig från krypande till sittande!
Planerat tjejkväll

Minus
Jag vet fortfarande inte hur jag ska ha håret och jag måste boka klipptid i oktober ...

//Em

Vad hände?

Kunde inte skriva ngt mer på förra inlägget så fortsätter här nu med ett nytt.

På tal om kalas kom jag över den här bilden på en liten Emelie som är på kalas ;)

Nej usch borde ha sovit för länge sedan. Natti!

//Em

Kalas och BVC

Dagarna rusar förbi. I lördags var jag och småkillarna på kalas i Säter för att fira Hugo. Caspers kusin, gudfar och Casper heter oxå bland annat Hugo i mellannamn (Hugo-namnet är såååå fint). A jobbade så jag åkte själv. Det var inga problem. A's familj är så fina så jag fick massa hjälp med pojkarna.
Söndagen tog vi det lungt på. Körde ett yoga pass. Har nu gjort 15 av 30 yoga challange med Adriane. Jag gillar det men vill göra klart 30 challange innan jag säger ngt mera.
Idag är en ny vecka. A har varit ledig. Vi började på BVC och 8 månaders kontroll för C. Allt var bara bra och han fick en godkänd stämpel ;) älskar vår BVC sköterska. Hon engagerar sig genuint. Det känns fint. Hunnit med en promenad i vackert sensommarväder och fika på uteplatsen. Kört trimmer på lite delar av gräsmattan och haft ångest över hallonbuskarna.

Plus dessa dagar:
Har återupptäckt Indomin
Tränat bra
När A är ledig
BVC gick bra
Mysigt med kalas
Just det! Jag har bokat tid hos min moster (som jobbar som massör/terapeut) som ska hjälpa mig att kolla att kroppen är ok efter graviditet och förlossningen. Tycker mig ha en del låsningar. Här ska investeras i kroppen!
Jag har vunnit en tävling :) berättar mer sen...

Minus:
Tyson är fortfarande sämst på att vara själv.
Djurplågeri. Usch för vad som tycker upp i flöden på fejjan tex, mitt hjärta går sönder för dessa djur.
Jag vet inte hur jag ska klippa mig?

Lökarna i jorden

Sådär ja! Nu är lökarna nedgrävda i trädgården! Allium i funkiarabatten på baksidan, tulpaner längs kortsidan och i gräset under paradisbusken. Nu är det bara att invänta vårens blomsterlycka. Stötte på lerjord på kortsidan vilken jag bytte ut mot pallkragejord så gott det gick i lökgroparna, resultatet återstår att se.

Hittade dessa små små söta lökar vid funkiorna. Planterade dem bredvid stenlagda uteplatsen på framsidan. Undrar vad det är?

//H

Generation drickaback

Snart fyller jag 30 och visst märks det att det finns lite erfarenhet i bagaget. Jag har utbildat mig och jobbat i ett antal år, barn, äger mitt boende, har trädgårdsplaner och så läser jag DI med intresse. Men jag har nog aldrig känt mig så mogen i livet som när jag fick förklara för expediten, en ung man på knappa 20, på Hemköp i Hornstull vad en drickaback är för något. Han la huvudet på sned och försökte förstå mig. "Jaha, en sån där röd? I plast? I så fall får jag kolla på våra lager." Efter en lång stund kom kan tillbaka ned två tomma plastlådor designade för att rymma smala colaflaskor. 22,50 sa han att han skulle ha per tom låda. Då förstod jag vad kärnan i problemet var. HAN VET INTE VAD EN DRICKABACK ÄR FÖR NÅGOT. Jag har helt missat att de slutat säljas i flertalet butiker. Ålder ger erfarenhet och här kändes bara ett tiotal år mycket.

Det fick bli PET-flaskor.

//Helene

Fredagscirkus

A var snäll och erbjöd mig sovmorgon igen. Så skönt! Dock drömde jag att jag föll från höga höjder flera ggr och vaknade med ett ryck. Otäckt!
A drog och jobbade vid lunch och då fick jag och småkillarna besök av Carro och Frida (som är 1,5 månad äldre än C).
Det blev en härlig minicirkus med 2 barn, 2 mammor och 1 hund. Jag ser att C spanar in Frida vad hon gör osv. Så intressant att spana på de små liven. Vi fikade även och sedan tog vi en promenad i det fina vädret.
Kvällen har varit ganska lugn. Vi har myst och ätit middag. C har även badat.
Nu kollar jag Skavlan och myser med en kopp te.

Plus:
Sovmorgon
Lekdejt
Vädret

Minus
Träningsvärk från igår
Slog i min blåa tå i trappan (!!)
A har jobbhelg

Älskar detta sommarväder som är nu. Så skönt :) har ovanför ser ni hästen Copain och Tyson. Märks det att Tyson är van vid hästar? ;)

//Em

Besök av farfar i sommarväder

En härlig sovmorgon började dagen med. Sov så gott att A kom upp och väckte mig. Lite förmiddagsbestyr och lunch. Sedan drog jag ner till vårt ICA här i området för lite handling. Typ bästa affären (tyvärr för dyrt att storhandla där tycker jag).
Väl hemma kom farfar på besök. Vi tog en långpromenad i sommarvädret som var idag. Fikade efteråt på uteplatsen. Hade bakat äppelpaj av grannens äpplen. Mums!
Efter att farfar åkt hem drog jag ner till Friskis för ett pass. Lyckades göra ngn konstig rörelse (överansträngning) så nu har jag ont i ena ljumsken.
Middagen stod på bordet när jag kom hem. Lyxigt! Imorgon är det fredag och jobbhelg för A. Dock har jag och småkillarna lite andra planer på g.

Dagens fot. Lite mindre blå idag. Känns dock. Aj ...men nej inget brutet (min och A's bedömning).

Plus:
Sovmorgon
Vädret
Att vi hunnit vara ute mkt
Att A har varit ledig
Kul att träna
Kul med besök av farfar

Minus:
Varför är det så dyrt på ICA jämfört med typ Willys? :(
Skadad i fot och ljumske, kroppen känns klen ibland efter graviditeten.
Vår grannkommun har stor brist på behöriga lärare. Jag sympatiserar med lärare. De förtjänar så mycket mer!

//Em

Oväntat och kärleksfullt

Jag fick visst en liten gåva medskickad hemifrån imorse. En oväntad och kärleksfull hälsning i form av ett decilitermått från någon jag gissar röjer på öppnis i detta nu.

Jag brukar smita hemifrån med ett kort "hejdå" på morgnarna, men då jag kommer hem först när T lagt sig ikväll blev det många pussar och kramar innan jag gick imorse. Hade inte kommit många meter då jag började fundera på om det var så bra egentligen, fick han separationsångest nu? Ringde och kollade med M, men T var upptagen i sitt lilla kök och tycktes ha glömt mig i samma stund som ytterdörren stängdes. Bra. Det var nog min längtan efter honom som initierade tveksamheten.

Usch för din jobbiga start igår Emelie. Trappor tidigt på morgonen alltså. Inget brutet hoppas jag. Ni verkar haft en skön promenad trots skador vilket ju är lugnande.

//Helene

Mormorsdag

Idag har vi haft våran mormorsdag. Dagen började vid 04.30 då den lilla mannen vaknade. Jag trött (knappt vaken) skulle ner till köket (ligger en trappa ner från vårt sovrum). Mörkt var det och jag snubblar i trappen. Stukade flera tår och en rejäl ryckning i ena armen. Aj... Gjorde faktiskt så ont plus att jag blev rädd att jag tappade blodtrycket lite och höll på att svimma. Väckte min bättre hälft som gav mig ett glas vatten. Lilleman somnade om efter lite mat, iallafall till 7. Då var jag så trött så jag skickade iväg ett sms till Helene istället för min mamma och meddelade att vi var vakna (fail!!!).

Iväg till mamma/mormor tog vi oss iallafall och efter en god lunch blev det en långpromenad:

Hälsade på lite hästar och stallfolk. Tyson fick busa lite med en annan hund. Solen visade sig och livet var topp!

Landade hemma vid 17.30. Middag och lite kvöllsbestyr, idol och paradiset. Nu är det natti!

Plus:
Mormorsdag - så trevligt
Vädret - sommarvärme
Hästar - älskar dessa djur
Jag får sovmorgon imorgon

Minus
Tre av mina tår plus del av arm är blå/röd/grön med blåmärken.
Glömde solparasollet hemma idag :(
Min kollegas son åkte ur idol :(

//Em

Att rivstarta veckan

Igår passade vi på att rivstarta veckan med premiär på krypklubben. Krypklubben är på öppna förskolan för barn mellan 6-18 månader. Eftersom C nu kryper stadigt så var det dags att avancera. Blev en riktigt bra premiär med massa mammor och barn från vår föräldragrupp. C var så duktig! Vi var trötta och glada båda två när vi åkte därifrån.
Sedan blev det stan och fixa lite ärenden för att avsluta med ett pass på Friskis. Kände mig såhär efter den här måndagen:

C har även börjat ställa sig på knä mot saker för att ta tag och villades sig upp. Antar att det är början till att stå?! (!!). Utvecklingen har tagit sådan fart igen.

Idag har vi haft besök av kusin Johanna. Lunch och promenad stod på besöket. Hon hade även en present med sig från hennes resa till Barcelona. Åhhhhh älskar den staden. Ser nu hur jag och Helene tar en lång weekend dit och bor på ett flådigt hotell vid stranden...vi fyller ju 30 nästa år så ;)

Plus dessa dagar:
Vädret - sensommar!
Krypklubben - en hit
Besök - vi älskar det
Familjen - dem bästa
Utveckling på C - wow!
Vi har fantastiska grannar som tipsar förskola (de är själva lärare) - toppen tills det är dags
Att ha uteplats - underbart dessa dagar
Alla härliga mammor och kids från föräldragruppen - tacksam att fått lära känna er.

Minus:
Gräsklipparen har dött - längsta gräsmattan i Falun?
Tyson är sjukt dålig på att vara själv hemma nu - blir ju så när vin är hemma med honom i princip hela tiden. Dags att öva upp sen igen. Inte hans fel utan vårt såklart. Men vi får öva om ...

//Em

Helg tillsammans

Underbart med helg tillsammans hela familjen.
Innan helgen kom hade vi mornorsdag i torsdags. Lilleman visade att han nu kan krypa (!!) och jollra "mamama" och "papapa" även "emem" förekommer. Världens bästa mormor bjöd på detta underbara fika - egengjord chokladmaräng, egenplockade bär och grädde. Så gott!

I fredags hängde vi på babyklubben med några från föräldragruppen. Dags att avancera till krypklubben snart. Casper känns stor. Nu när han kryper så vill han oxå kanske ha krypande kompisar ...
På kvällen gjorde jag och A egengjord pizza. Så gott! Älskar att A är ledig och vi hade en riktig myskväll när C somnat.

Idag fick jag sovmorgon. Åkte på loppis och fyndade en hel del. Vi tog en långpromenad i härligt väder och på kvällen grillade vi.

Plus:
Sommarvädret ska komma till Falun nästa vecka.
Casper kryper stabilt nu, wow vilket steg i utvecklingen.
Ledig helg med familjen
Att Ted gillar paketet från oss <3
Att parfymen jag beställde luktade fantastiskt (Rouge - Rihanna)

Minus:
Tiden går för fort...
Friskis kassa höst utbud på träning
Ångest för tandläkaren nästa månad
Vet inte hur jag vill klippa mig

//Em

Presenter i dagarna tre

När T vaknar imorgon bitti har vi lovat honom att hans födelsedagspresent ska stå monterad och klar i hans rum. Nu har han somnat för natten, lyckligt ovetande om att det dock inte var fullt så okomplicerat. Leksaksköket från IKEA har gett oss en ordentlig match då vi letat skruvar och vänt uppochned på ritningar i flera timmar nu. T visade sin goda vilja innan han gick och la sig när han med nappflaska och gosedjur i varsin hand ville engagera sig i monteringsarbetet. Tacksamt. Vi ska nog få till det. 



Igår kom det här fina paketet på posten från gudmor med familj. T blev så glad. Inuti låg en bil i trä som jag tror kommer bli flitigt använd.


//H

Hurra till lilleman! Och till oss!

Hurra för vår fantastiska ettåring! Och hurra till oss själva som varit föräldrar i ett år! Är det först nu, på min sons ettårsdag, som jag på riktigt förstår det storslagna i att fylla år? Dagen till ära smet jag tidigare från jobbet och hemma väntade middag och presenter. Lillemans dåliga humör stabiliserades av hallon- och vit chokladtårta och när han fick ett lamm som han kan dra på hjul av farmor och farfar blev han åter en liten solstråle som vandrade mellan stolarna hos oss vuxna. Nu sover han efter en sen men rolig kväll. Jag ska följa hans exempel. Tidig morgon väntar. 

Stora killar hjälper till att skjutsa vagnen.

//Helene

Mormorsdag och en speciell dag

Idag har vi haft mormorsdag. Bortskämda av mormor/mamma hela dagen. Vädret har skämt bort oss i Falun i två dagar nu. Igår när vi gått en långpromenad och C tog en sovstund låg jag och Tyson i loungemöblerna och njöt av solen.

Tyson njuter dock av sensommaren och att vara relativt nyklippt. Han trivs bäst i snön rent vädermässigt.

Hans matte föredrar dock dessa vackra sensommar dagar framför vintern. Gärna en vacker höstdag.

Idag är det även ngns speciella dag. Gudmor har skickat paket <3

Själv längtar jag efter en ledig helg tillsammans med hela familjen. Varit inne och jobbat en kväll den här veckan, kul då det var uppskattat. Även bokat in en rolig date tills nästa vecka.

Något som inte är lika kul var att tandläkaren ringde (trodde bara de skickade brev/kallelser) så i början på oktober ska jag dit. Lyckat då jag tror att en lagning gått sönder :/

//Em

8 månader

Lilleman har hunnit med att bli 8 månader. Stora killen! Kan krypa 3-4 kryptag nu. Snart är det slut på lugnet ...
Vi har både hunnit med att träffa min barndomskamrat A igår på lite fika. Idag har det varit så fint väder så vi mötte upp en kollega och hennes bäbis + hund och tog en promenad runt stångtjärn (ett jättefint friluftsområde).

Hunnit träna idag också på Friskis. Dock tycker jag deras schema nu under hösten är kasst! Funderat ev att gå på några babytillåtna pass men vi får se, är kluven. Träningen är liksom min frizon.

Trångt i knäet när småpojkarna ska vara där samtidigt.

Plus som inträffat senaste tiden:
Paradise Hotel har börjat (skratt)
Glossybox har mkt mer veganska/vegetariska produkter i sina boxar vilket är toppen.

Minus:
Jag är bättre men fortfarande lite snorig från och till. Sista allergin av sommaren (pollen) eller förkylning?

//Em

Bakar bröd

I veckan kom vi hem från vår semester på Gotland och därefter började jag jobba igen, det blev en mjukstart med bara ett par dagars jobb. Kul! Gotland är underbart. Vi har fastnat för att åka dit i slutet av säsongen då allt är mycket lugnare. 

En morgon åkte vi ut tidigt tidigt till Asunden utanför Slite och åt frukost vid läsidan av en rauk. Kan säga att en ettårings otålighet stod i skarp kontrast till raukarna som högrest stått på samma plats och sett årtusenden passera, haha...


Helgumannens fiskeläge på Fårö.


Idag bakar jag bröd och senare ska vi åka till en antikvitetsaffär och köpa stolar. Ester har varit på besök hos farmor och farfar så vi ska hämta hem henne och kanske hinner jag beskära häcken? 

Läser i Emelies inlägg om överfallet i Falun. Därutöver rapporteras i media idag om trakasserier på Granny Goes Street. Det tycks ha blivit regel med trakasserier på festivaler numera. Det är anmärkningsvärt att man kan behöva larm för sin trygghet på väg till och från jobbet. Bedrövligt. Nedslående. 

//Helene

Klippa eller inte?

Hösten har som sagt hälsat på lite. Vilket såklart skulle utmana mitt immunförsvar. Så i torsdagskväll blev jag snorig med kittel i halsen. Det är dock mkt bättre nu (i princip bortblåst). Vi skulle gått på öppnis på fredagen men eftersom jag var klen blev det en extratur till mormor som fick pyssla om mig och småkillarna. Mysigt! Vi älskar vår mormor <3

Sedan har jag fått beslutsångest. Jag lär besöka frisören så småningom och jag vet inte om jag ska klippa av mig håret till en lob eller inte. Jag kan tycka att mitt hår skulle bli mer lättskött och det sitter ju iallafall bara uppsatt just nu (pga barn som vill dra i det annars och jobb som kräver uppsatt hår). Samtidigt gillar jag det lite längre ... Help!!!

Inspo bilder från Google. Klippa eller spara?

Idag har vi haft sovmorgon jag och småkillarna så det är jobbhelg för A. Jag mådde så bra så det blev både långpromenad och yoga.

På tal om promenad så har en kvinna blivit överfallen på ett promenadstråk vi brukar gå. En måndagkväll. Så obehagligt!! Tycker det är hemskt att jag som kvinna 2016 ska känna mig rädd när jag cyklar hem från jobbet. Ska få låna ett larm från mamma.

Har förövrigt fått en hel påse äpplen av grannen (!!). Så idag har jag bakat äppelpaj. Plus att vi provade ett nytt recept på tacogratäng. Supergott! Myskväll deluxe <3

Granny goes Street är en festival med sjukt bra artister som är i Falun idag. Jobbhelg, väder och en liten kille på 8 månader gick inte riktigt ihop iår, men nästa så.

Kraschat en parfym i golvet av misstag. Blev att beställa en ny plus lite annat från Lyko idag.

Hoppas ni har en underbar helg!

//Em

Dates x flera

Veckan fortsätter rulla på. I tisdags hade vi mormorsdag. Vi stannade i en lekpark så Lilleman fick gunga (stor hit), kollade in hästar, och grävmaskiner. Casper fick även en bok av mormor där ett bekant namn dök upp:

Igår besökte vi farmor i Säter och idag har vi varit på föräldragruppsträff. Dagarna verkligen bara rusar iväg nu. Även fått en hel påse äpplen från grannen mitt emot oss. Blir att baka äppelkaka ihelgen.

Status just nu till Sommar med Ernst:

//Em

froknarnafalun.blogg.se

Emelie och Helene, bloggar om det mesta!

RSS 2.0