#födautanrädsla

Susanna Heli arbetar som doula och har gett mängder av kvinnor kraft och stöd under förlossningar. Med andning, avspänning, rösten och tankens kraft leds kvinnan bort från rädslan och stressen. Det gör förlossningen till en stärkande och positiv upplevelse både för kvinnan och hennes partner. 

Blev rekommenderad den här boken på vår föräldrargrupp som vi går i. Jag hade turen att få låna den av en av de blivande mammorna. 

Vi har aldrig varit rädda för förlossningen. Tycker dock är dock är läsvärd och ger många förklaringar och tips som verkar konkreta. 
Detta förutsätter dock att du genomgår en vaginal förlossning, vilket inte är fallet för alla kvinnor som föder idag. Boken blir ibland lite väl djup för min smak. Dock rekommenderar jag den då den är lättläst med bra tips och råd med övningar för både dig och din partner. Läs den gärna tillsammans! 



Idag är det andra advent. Vi ska bland annat upp på julmarknad vid vårt fina världsarv. Vädret hade dock kunnat vara bättre än regn och regn... Blir paraplyer med! 

//Em 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

froknarnafalun.blogg.se

Emelie och Helene, bloggar om det mesta!

RSS 2.0