Täby C

Idag åkte vi till Täby C och shoppade, T fick vara hos farmor och farfar under tiden. Han är nyfiken, kryper och vill peta överallt, det ställer andra krav att vara med honom nu än för en månad sedan. Han roar sig själv långa stunder och det går att sitta bredvid och hålla på med sitt, till exempel läsa en bok, men samtidigt är världen farlig för en liten människa med otränat omdöme, det går att lämna honom själv på sin höjd i två sekunder. På sin höjd. Det är kul att dela hans glädje och förundran i tillvaron, den smittar av sig, denna lördagskväll är det till exempel ett decilitermått som är föremål för hans odelade uppmärksamhet. Efter shoppingen hämtade vi T och fikade innan vi åkte hem och hemma blev det garderobsstäd, tvätt, semester- och flyttplanering och kakbakning.


Svängde ihop en blondie med hallon mellan tvättmaskinerna. Googla blondie så kommer flera recept, blir godast om den inte står i ugnen för länge.


Matstolstips till Casper: IKEA har en bra i plast med avtagbara ben, enkel att montera ned och ta med sig när man reser bort och den känns stabil och säker att sitta i. Denna är skådeplats för T:s kulinariska äventyr och det är sannerligen inte den snyggaste möbel vi har men den är toppen, vi tar med den överallt. Bonus att man kan ta in den i duschen och spola av när den lilla gourmanden är mätt och belåten.


T trivs i sin matstol, här med en leksak han fick i påskpresent.


//Helene



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

froknarnafalun.blogg.se

Emelie och Helene, bloggar om det mesta!

RSS 2.0