Fina prylar på auktion

De finaste gamla prylarna hittar man ofta på bondauktioner. Eftersom vi numera har en trädgård och ett stort soldäck att inreda ropade vi på veckans auktion hem ett par gamla lådor som blir fina blomhyllor samt lite korgar. Egentligen var vi bara ute efter två korgar, men när jag återvände till auktionen efter en tur längs åkrarna med T i vagnen som ledsnat bar M på tre. Lika bra det, korgar är snygg förvaring, en kan vi ha till vedträn vid spisen, kanske en till mössar och vantar i hallen, och så en till löv eller att ställa ett rosträd eller så i. Imorgon fortsätter vi med en tripp till Ängelholm och en antikaffär där vi ska inhandla hallinredning. 



Kul att titta på folk, och alla fina (och mindre fina) gamla grejer.

Kvällens fynd. Tips är att ropa in saker när auktionen pågått i några timmar. Då är folk inte lika mycket på hugget och man gör de verkliga fynden. Det är ju dessutom så kul att se vad saker går för och vad som är populärt och inte. 


Vad kan man mer ha en gammal låda till? Det är ju perfekt som fikabord. Ljuvligt att dricka kvällskaffe på en åker och se solen försvinna bakom trädtopparna.

//Helene


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

froknarnafalun.blogg.se

Emelie och Helene, bloggar om det mesta!

RSS 2.0