Shopping och kryper baklänges

C hade bestämt sig för tidig morgon. Först vaknade det lilla livet 5 för att somma om till 6. Så morgonpigg och ville gå upp. Tack för Nyhetsmorgon! C somnade om vid 8 och jag packade iordning lite saker. Småkillarna fick nämligen vara hos mormor idag när vi åkte till Borlänge för ärenden och shopping. Efter att ha lämnat dem hos mormor började vi med en lunch på Kupolen Thai. Den godaste thaimat som jag ätit finns där. Jag har ju jobbat på Kupolen för många år sedan (så jag känner till stället) och maten är fortfarande lika god nu som då. Efter lunchen åkte vi till Babyproffsen och lämnade in våran vagn på gratis service (tack Enmaljunga) och lade undan två säkerhetsgrindar till trappan hemma här.

Sedan till Ikea där vi köpte lite nya grejer till köket, säkerhetsgrejer (allt från brandsläckare till säkringar till eluttag) och lite annat smått och gott. Fick "Ikea-syndromet" som vanligt när vi är där. Trött och svinfärdig (sjukt mkt folk och trött efter dålig sömn) så fick bli en fika. Sedan blev det in i lite andra affärer. 3 timmar senare åkte vi hem till Falun. Småkillarna hade haft det toppen hos mormor. Blev en fika där också ;)

Kvällspromenad i solen. Grillrester till middag och en trött familj. Fick även Glossybox idag som kom med massa bra saker. Love it!

Nu är det natti, ska försöka ta igen lite timmar.

Liten bild från dukningen innan middagen igår. Blombuketten fick vi från en kollega för en vecka sedan snart och den står sig fortfarande, underbart!

//Em

Just det! Casper kryper baklänges nu så grindarna köptes in i rätt tid!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

froknarnafalun.blogg.se

Emelie och Helene, bloggar om det mesta!

RSS 2.0