Dop

Igår döptes våran Casper Erik Hugo i Kristine kyrka i Falun. 

Dagen började med tidig uppgång. Hämtade mamma som passade småpojkarna medans jag och A förberedde dopfikat och dekorerade lokalen vi skulle vara i. 

Vid lunch lämnade vi bort Tyson till grannarna lite längre upp på gatan och förberedde oss med det sista som var kvar. 

Till kyrkan och bytte om på Casper. Han fick bära våran släkts dopklänning. Det är från början min farmor som sydde den av sin brudklänning. Otroligt vacker! Casper var på otroligt bra humör och verkade älska all uppmärksamhet och alla saker att titta på i en kyrka.

Mötte upp faddrarna Helene och Hugo. Sedan lite prat med prästen så var vi igång. 

Dopet kändes så bra. Casper skötte sig exemplariskt och sa ingenting och var glad dopet igenom. Älskade prinsen <3 Faddrarna gjorde insatser under dopet och våra familjer på plats. Så fin stämning. 

Vi avslutade faktiskt dopet med att överraska. Våran kollega M sjöng låten "Kärleksvisan" för Casper. Jag och alla andra som var där blev så berörda. Ögonen var fulla av tårar. Så vacker stund att minnas. 

Efteråt var det fika på Kristinegården. Casper sov sig igenom hela dopfikat (o gott sällskap av min fina gudson). Casper fick otroligt vackra doppresenter, vi är så tacksamma. 


Efter vi med god hjälp fått hjälp att städa så köpte vi hem hämtmat och pustade ut hemma. 

Kvällen spenderades med en promenad runt gruvan med Helene för att avslutas i Helenes pappas soffor med kaffe i kopparna och prat till småtimmarna. 

En helt perfekt och fantastisk dag som vi kommer kunna leva länge på. Casper hade inte kunnat få en bättre dopdag. 

//Em


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

froknarnafalun.blogg.se

Emelie och Helene, bloggar om det mesta!

RSS 2.0