Upp som en sol, ner som en..

Grillkvällen igår gjorde oss trötta. Lilleman vaknade efter ett mål vid 6-tiden klockan 9 som övriga familjen. Vi gick upp och intog frukost och åkte därefter upp till vår blivande bostad. Vi träffade en av säljarna som gick igenom lite "bra att veta" kring huset och bostadsrättsföreningen. Fick även hälsa på en granne och det kändes väldigt bra och trevligt. Passade på att ta ett extra varv på gräsmattan och insåg att odlingslådorna innehåller en del, tex hallon, rabarber och lite kryddor. Vi får se hur det tar sig och om vi vill göra om ngt till nästa sommar. Hallonen såg att ha växt rejält så det blir att försöka tygla dessa ... Men åh vad vi längtar nu. Kändes inte alls lika stressande som förra gången vi var där utan mer lugnare den här gången. 

Hem och åt lunch och småfixade i lägenheten, tvättade och körde mer skräp till tippen. Där ngnstans sjönk energin. Lägg till några viktiga ärenden på stan i ett varmt Falun. Sedan var det kaffe som gällde. 

Ny efter lite middag, mamma-mage (blir nog inget Friskis denna vecka tyvärr då tiden inte räcker plus att jag har ont i bäckenet sedan i måndags då vi rensade förrådet på vinden). Avslutade sedan i duschen. Skönt! Nu blir det att ta det lite lungt sedan väntar en renbäddad säng. Ser fram emot midsommar imorgon. Lillemans första <3 


Tyson får symbolisera hur trötta vi är hela familjen på detta flyttkaos. Men snart så! 

Glad midsommar till alla läsare! 

//Em 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

froknarnafalun.blogg.se

Emelie och Helene, bloggar om det mesta!

RSS 2.0